Ik ben Katrien, de zaakvoerder van Casaya Spa. Mijn hart en ziel liggen in deze zaak. Samen met mijn naaste medewerkers verzorg ik met de grootste zorg de behoeften van elke klant.

Door het zien van de gedrevenheid van mijn lieve mama Cécile De Paep om de mensen voort te helpen via reflexologie en podologie, heb ik al vroeg de interesse gekregen om iets in de dezelfde richting te studeren. Na de secundaire opleidingen ben ik op zoek gegaan naar verdere uitbreiding van mijn kennis.

Bij AVEDA Benelux ben ik kunnen starten als werknemer en ben dan doorgegroeid dankzij opleidingen in de Verenigde Staten, Nederland, Zwitserland en Groot Brittanië.

Health en Beauty Katrien was in 1998 opgestart te Beveren. Ondertussen sinds 2007 ben ik uitgeweken naar Melsele, de naam is ondertussen ook veranderd naar Casaya Spa. Melsele is een bruisende gemeente in volle uitbreiding aan de rand van het Antwerpse. Er wonen hele lieve mensen.

Mijn focus ligt op de gezondheid en de schoonheid van de mensen. Hierbij geloof ik sterk in de kracht van planten en bloemen voor zowel de innerlijke gezondheid als uiterlijke uitstraling van het lichaam.

Mocht je een vraag hebben over gezondheid in het algemeen of zeer specifiek, kan je altijd mijn kennis komen testen ;-). Ik zal graag tijd voor je vrijmaken.

 

Hopelijk tot binnenkort.

 

met vriendelijke groetjes,

Katrien