Gelaatsverzorgingen

Een persoonlijke verzorgingen op maat gemaakt om balans te brengen door gebruik van essentiële oliën en aromas op basis van pure bloemen en plantenextracten.

De Elemental Nauture™ filosofie is geïnspireerd door de geneeskundige kracht van puur plantaardige producten en richt zich op het herstellen van de natuurlijke balans van uw huid en lichaam. Volgens deze filosofie is alles in het universum (inclusief de huid en het lichaam) opgebouwd uit vijf elementen: ruimte, lucht, vuur, aarde en water. Deze elementen kunnen uit balans raken door emotionele of omgevingsfactoren zoals stress en vervuiling en dat beïnvloedt ons lichaam en onze huid. Elemental Nature™ richt zich op het herstellen van de balans, door alle vijf de zintuigen (zien, ruiken horen, proeven en voelen) te prikkelen.

Terwijl u geniet van een voetbad, bekijken we samen met u wat uw ‘Elemental Nature’ is. Aan de hand van verschillende aroma’s zoeken wij de geur die voor u het meest geschikt is om te ontspannen en uw evenwicht te herstellen. Met een kopje Aveda thee kunt u dan onze Ayurvedische vragenlijst invullen. Op basis daarvan stemmen wij uw behandeling persoonlijk af op u.